Tea china set jacket

Yesterday I wore my new favorite quilted jacket by Ganni. It makes me feel like a fine tea china set!

This entry was posted in Outfits and style. Bookmark the permalink.

One Response to Tea china set jacket

  1. Johanna says:

    Vilken fin blogg du har!
    Jag har bara hunnit läsa lite, så detta kanske är något du skrivit om, men jag undrar om du inte kan ge lite shoppingtips? Jag såg att du också är göteborgare i Skåne och jag tycker att du verkar ha en fantastisk stil! Själv har jag svårt att hitta kläder här nere, så vad är knepet? Åker du över och shoppar i Köpenhamn (lite för dyrt för att jag ska kunna göra det ofta)? Eller har du några favoriter på nätet? Ha en bra dag!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>