Om du också är svensk

Hej och välkommen!

Jag heter Antonia och det är jag som driver Swedish Love Affair. Just nu bor jag i Lund, där jag läser på universitet, men är uppväxt i Göteborg. Jag är 23 år gammal och bor med Hannes, min pojkvän.

Jag har tidigare haft bloggar, men Swedish Love Affair är min första “riktiga” blogg, med en egen design och enbart mina egna foton.

Jag är som sagt uppväxt i Göteborg, men har ryska rötter. Därför kan man säga att jag är tvåspråkig med både svenska och ryska som första språk.
Ni kanske undrar varför jag skriver på engelska och inte på svenska? Jo, det är för att jag har vänner från olika delar av världen och jag vill att de också ska kunna följa min blogg. Och vi svenskar är ju så bra på engelska att jag tyckte det blir överflödigt att översätta. Men om ni vill kommentera eller fråga om något, så kan ni givetvis göra det på svenska!

Comments are closed.